Mijn diensten

Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Vitaal
     vi·taal (bijvoeglijk naamwoord)
1: het leven van groot belang
2: krachtig, energiek

Vitaliteit
      vi·ta·li·teit (de; v)
1: levenskracht

Wanneer kies je er nou voor om een adem- en vitaliteitscoach in de arm te slaan?ik richt me niet alleen op jouw fysieke gezondheid en leefstijl - zoals bijvoorbeeld een personal trainer zou doen - maar kijk ik ook naar jouw denkpatronen, energieniveau en vooral: ademhaling. 

Jouw mindset is een belangrijke pijler in het verbeteren van jouw levenskracht.

Samen gaan we op zoek naar een gezonde en bewuste leefstijl die bij jou past. We zorgen ervoor dat jouw energieniveau de lucht in schiet én dat je efficiënter met je energie om kan gaan.

Wat is adem- en vitaliteitscoaching?

Mijn coaching kan waardevol zijn wanneer je last hebt van een of meer van de volgende klachten:

 • Vermoeidheid

 • Weinig zelfvertrouwen

 • Angst- en paniekaanvallen

 • Hoofdpijn en/of migraine

 • Nek- en schouderpijn

 • Emotioneel zijn

 • Prikkelbaarheid

 • Gewichtsproblemen (niet kunnen afvallen of aankomen, schommelingen)​

 • Slecht slapen

 • Hyperventilatie

 • Negatieve / gefixeerde mindset

 • Darmproblemen (buikpijn, opgeblazen gevoel, diarree/obstipatie, ziekte van Crohn, CU)​

 • Lage weerstand

Ik begeleid jou laagdrempelig en persoonlijk. We kijken samen naar de diepere oorzaken van jouw klachten en pakken het probleem bij de wortels aan.

Hoe weet ik of adem- vitaliteitscoaching iets voor mij is?

Je bent eraan toe om je leven te verbeteren. Je wilt je krachtiger voelen. Zowel fysiek als mentaal. Je wilt weer in verbinding komen met jouw lichaam

Het is belangrijk om je bewust te worden van het feit dat er een reden is waarom je je zo voelt. De dingen die je doet, de voeding die je eet, de manier waarop je denkt, de relaties die je hebt. Ze kunnen je een enorme boost geven, maar ze kunnen ook jouw batterij volledig leegtrekken. 

Ik ondersteun jou in jouw reis naar een bewuster en gezonder leven, waarbij de energie over de randen klotst. Ik houd je spiegels voor, geef je inzichten en denken in alle factoren met je mee. Maar ik zal nooit jouw problemen kunnen oplossen. Uiteindelijk bepaal jij jouw eigen ontwikkeling. De motivatie zal dus ook echt vanuit jouzelf moeten komen. 

Je kunt van mij verwachten dat ik dagelijks laagdrempelig te benaderen ben. Ik denk mee in problemen waar je tegenaan loopt en geef altijd gepaste en persoonlijke inzichten en adviezen.

Het doel? Dat jij weer vol energie en met een glimlach de dag doorkomt. Dat jij goed met ingrijpende (of minder ingrijpende) gebeurtenissen kunt omgaan en je veerkrachtig voelt. Dat je weer met je kinderen kan spelen zonder direct buiten adem te zijn. En dat je weer vertrouwt op je eigen lichaam

Wat kan ik verwachten?

Tijdens een ademsessie ga je weer ervaren hoe het is om volledig te ademen. Onder mijn begeleiding laat ik je gedurende een bepaalde periode diep ademhalen. Dit zet allerlei processen in gang op mentaal, emotioneel, fysiek en/of spiritueel niveau. 

Een ademsessie kun je ingaan met een intentie, maar is nooit te sturen. Ik geloof dat je precies datgene voorgeschoteld krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Het is goed om geen verwachtingen te stellen. Hoe meer je wilt sturen, des te minder je daarvan krijgt.

Een ademsessie reikt tot in je diepste cellen en werkt daardoor vaak nog uren, dagen of weken na en geeft je heldere inzichten en lessen over de manier waarop je leeft of hoe je graag zou willen leven. 

 

Wat is een ademsessie?

 

Oh yes, dit wil ik!

Of neem direct contact met mij op via onderstaande gegevens. 
Tip: klik op het whatsapp-icoontje rechts onderin!

Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

GEGEVENS

Anne Dijsselhof

06 - 83 79 72 06

info@annedijsselhof.nl
 

Lijster 75

8103 AG, Raalte

KVK: 85946478

BTW-id: NL004175693B31

 • Instagram - Black Circle
 • Whatsapp