top of page
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Hi! Ik ben Anne

Ik zou mijzelf omschrijven als ambitieus, liefdevol, eerlijk en tevreden. Ik ben 26 jaar en woon in Raalte. Gezondheid is mijn grote passie en ik ben gefascineerd door het zelfherstellend vermogen van ons menselijke lijf. Fan-tas-tisch vind ik het!

Mijn verhaal

Vanaf mijn 15e kreeg ik langzaamaan steeds meer vage klachten. Destijds was ik mij er niet van bewust dat het niet normaal was. Het waren maatschappelijk geaccepteerde klachten, die bovendien bij de puberteit zouden horen. Vermoeidheid, prikkelbaarheid, een onregelmatige menstruatiecyclus en puistjes. Ik ontwikkelde overgewicht en was onzeker. Mijn concentratie was ver te zoeken. Tot mijn 24e sukkelde ik door.

Ik raakte overspannen. Het gevoel van alle ballen hoog moeten houden, nekte mij. Ik volgde een opleiding tot hbo-verpleegkundige, had mijn eigen huis en werkte fulltime. Tijdens een reeks nachtdiensten kwam de man met de hamer. Hoewel die nachtdiensten rustig waren, voelde ik een ongekende irritatie bij elke keer dat mijn pieper afging. Tot in mijn ruggenmerg voelde ik het trillen. En dat is intens, kan ik je vertellen. 

Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Drie dagen lang deed ik niets anders dan huilen. Achteraf zie ik dat dit ontlading was. Dat ik eindelijk aan mijn omgeving kenbaar had gemaakt dat het niet goed ging. Dat mijn perfectionisme mij sloopte. Na een weekje vakantie voelde ik: dit moet anders. Altijd maar gaan met die banaan; niet te veel nadenken, gewoon doen. Nope, dat werkte niet, al heeft het me lang op de been gehouden. 

In die tijd heb ik talloze boeken gelezen, programma's gevolgd, coaches gezien en het internet binnenste buiten gekeerd. Ik miste iemand die snapte waar ik doorheen ging en die mij kon helpen om weer in mijn lichaam te zakken. Want ja, ik zweefde ergens tussen alle verwachtingen van anderen. Ik stond totaal niet met beide benen op de grond, laat staan dat mijn hoofd in verbinding stond met mijn lijf. Ik ging maar door, en door, en door en had geen idee dat mijn lichaam me al jaren iets probeerde te vertellen.

Ik ben inmiddels twee jaar verder en nu wil ik graag die persoon voor jou zijn, die ik destijds zo gemist heb. Ik doe meer dan ooit tevoren. Ik volg nog steeds de hbo-v (met succes), werk drie dagen in de week als verpleegkundige en onderhoud mijn huis. Daarnaast heb ik recent de opleiding tot ademcoach afgerond en ben ik mega-enthousiast om deze kennis te delen met jou!

Irritant hè? Van die mensen waarbij het lijkt alsof niets ze energie kost? Die nooit moe zijn? Die nooit chagrijnig zijn? Geloof me, ik ben ook wel eens moe of chagrijnig. Maar over het algemeen klotst de energie bij mij over de randen heen. En dat, lieve jij, gun ik jou ook!

Mijn opleidingen

Mbo
Verpleegkundige

Landstede MBO

Afgerond in 2018

6-domeinen
cursus

Physis Academy

Afgerond in 2022

Reiki 1


ZoMa

Afgerond in 2022

Holistisch 
ademcoach

Herleva

Afgerond in 2022

Hbo
Verpleegkundige

Hogeschool Viaa

Afgerond in 2023

Breathwork Biohacker
Level 1

Kasper van der Meulen

Heden
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

GEGEVENS

Anne Dijsselhof

06 - 10402158

info@annedijsselhof.nl
 

Lijster 75

8103 AG, Raalte

KVK: 85946478

BTW-id: NL004175693B31

bottom of page