Mijn werkwijze

Anouk Strijbos fotografie - personal branding fotoshoot anne dijsselhof-74.jpg
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Kernwaarden

Terug naar de basis. Dat is de kern van mijn begeleiding. Door de maatschappij waar we tegenwoordig in leven, zijn we vervreemd geraakt van onze eigen natuur. Betekent dit dat je de rest van je leven alleen maar op een berg in kleermakerszit moet zitten en je moestuin moet bijhouden? Nee, maar een tussenweg zou mooi zijn. Waar komen we eigenlijk vandaan? Hoe ademen we oorspronkelijk? Waar is ons lichaam van nature voor gemaakt? En hoe maakt onze huidige manier van leven ons ziek?

 

Alles - echt alles - in je lichaam staat met elkaar in verbinding. Je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn beïnvloeden elkaar continu. Ik kijk naar jou als geheel en leer je de verbanden herkennen tussen jouw klachten.

Je bent hier gekomen omdat je hebt besloten dat je voor jezelf wilt kiezen. Je wil verantwoordelijkheid nemen over je eigen gezondheid en energie. Je neemt de touwtjes weer in handen. Ik ondersteun je graag bij het (her)vinden van jouw kracht en doe hierbij ook een beroep op jouw eigen verantwoordelijkheid. Ik kan je helpen, maar ik kan jouw problemen niet voor je oplossen. 

Daarnaast vind ik vertrouwen en eerlijkheid enorm belangrijk. Alles wat je mij vertelt, blijft vertrouwelijk. Niets is gek en je mag mij alles vragen!

Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Zo gaan we van start

Yes! Je hebt misschien al besloten dat je hulp wil bij het hervinden van je eigen kracht. Stuur mij dan een berichtje, dan neem ik contact met je op en plannen we een gratis kennismakingsgesprek. Ook vul je een vragenlijst in over jouw huidige gezondheid. Zo heb ik voor het kennismakingsgesprek al een idee over waar winst te behalen is voor jou. 

Ik vind zo'n kennismakingsgesprek belangrijk, omdat ik wil weten of ik jou kan helpen én of een wederzijdse klik is voordat je investeert in jouw gezondheid. 

Voelen we beiden een JA? Dan gaan we los! Ben je klaar voor je mooiste leven?

En zo gaan we te werk

Na ons kennismakingsgesprek plannen we een vervolggesprek in, waarin we echt aan de slag gaan! 

Ik laat mij leiden door mijn intuïtie, maar ook door jouw vragen en behoeftes. Ik luister aandachtig naar wat jij vertelt. Doordat ik zelf in jouw schoenen heb gestaan, kan ik mij heel goed inleven in jouw problemen en weet ik waar jij behoefte aan hebt. Soms bestaat de coaching uit gesprekken voeren, soms uit een ademsessie. 

 

Bij een coachgesprek houd ik je een spiegel voor, waardoor je tot inzichten komt. Tijdens een ademsessie, doet de adem dat. Waarom doe je eigenlijk wat je doet? En wat vind je echt belangrijk in jouw leven? Samen komen we tot praktische adviezen die jij in de praktijk mag gaan toepassen. 
 

Het 6-domeinenmodel

Ik werk vanuit het 6-domeinenmodel. Dit model gaat ervan uit dat alles in je lijf met elkaar verbonden is. Daarnaast kijk ik ook naar je sociale, mentale, emotionele en spirituele welzijn. 

Voeding

Slaap

Beweging

Stress & mindset

Ademhaling

Immuunsysteem

Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Let's go!

Ik wil me weer energiek voelen!
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

GEGEVENS

Anne Dijsselhof

06 - 83 79 72 06

info@annedijsselhof.nl
 

Lijster 75

8103 AG, Raalte

KVK: 85946478

BTW-id: NL004175693B31