top of page

Mijn werkwijze

Anouk Strijbos fotografie - personal branding fotoshoot anne dijsselhof-74.jpg
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Kernwaarden

Terug naar de basis. Dat is de kern van mijn begeleiding. Door de maatschappij waar we tegenwoordig in leven, zijn we vervreemd geraakt van onze eigen natuur. Betekent dit dat je de rest van je leven alleen maar op een berg in kleermakerszit moet zitten en je moestuin moet bijhouden? Nee, maar een tussenweg zou mooi zijn. Waar komen we eigenlijk vandaan? Hoe ademen we oorspronkelijk? Waar is ons lichaam van nature voor gemaakt? En hoe maakt onze huidige manier van leven ons ziek?

 

Alles - echt alles - in je lichaam staat met elkaar in verbinding. Je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn beïnvloeden elkaar continu. Ik kijk naar jou als geheel en leer je de verbanden herkennen tussen jouw klachten.

Je bent hier gekomen omdat je hebt besloten dat je voor jezelf wilt kiezen. Je wil verantwoordelijkheid nemen over je eigen gezondheid en energie. Je neemt de touwtjes weer in handen. Ik ondersteun je graag bij het (her)vinden van jouw kracht en doe hierbij ook een beroep op jouw eigen verantwoordelijkheid. Ik kan je helpen, maar ik kan jouw problemen niet voor je oplossen. 

Daarnaast vind ik vertrouwen en eerlijkheid enorm belangrijk. Alles wat je mij vertelt, blijft vertrouwelijk. Niets is gek en je mag mij alles vragen!

Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

Zo gaan we van start

Yes! Je hebt misschien al besloten dat je hulp wil bij het hervinden van je eigen kracht. Stuur mij dan een berichtje, dan neem ik contact met je op en plannen we een gratis kennismakingsgesprek.

Ik vind zo'n kennismakingsgesprek belangrijk, omdat ik wil weten of ik jou kan helpen én of een wederzijdse klik is voordat je investeert in jezelf. 

Voelen we beiden een JA? Dan gaan we los! Ben je klaar voor je mooiste leven?

En zo gaan we te werk

Na ons kennismakingsgesprek plannen we een sessie in, waarin we echt aan de slag gaan! 

Ik laat mij leiden door mijn intuïtie, maar ook door jouw vragen en behoeftes. Ik luister aandachtig naar wat jij vertelt. Doordat ik zelf in jouw schoenen heb gestaan, kan ik mij heel goed inleven in jouw problemen en weet ik waar jij behoefte aan hebt. Tijdens de eerste afspraak wil ik jou leren kennen en laat ik je kennismaken met de Verbonden Ademhaling. Je zult ervaren dat je inzicht krijgt in jouw huidige manier van denken en leven. 

 

Waarom doe je eigenlijk wat je doet? En wat vind je echt belangrijk in jouw leven? En hoe kun jij meer in je eigen kracht gaan staan? Tijdens een ademsessie krijg je altijd inzichten en leer je veel over jezelf. Tegelijkertijd is het een prachtig moment voor jezelf waarin je ontspanning, rust en helderheid kan ervaren. WIN-WIN! 
 

Let's go!

Ik wil weer vertrouwen in mezelf!
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

GEGEVENS

Anne Dijsselhof

06 - 10402158

info@annedijsselhof.nl
 

Lijster 75

8103 AG, Raalte

KVK: 85946478

BTW-id: NL004175693B31

bottom of page