top of page
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos
 • Wat is vitaliteit?
  Vitaliteit betekent letterlijk 'levenskracht'. Het gaat dus om alle energie die jij hebt om je leven voluit te kunnen leven.
 • Wat doe jij als adem- en vitaliteitscoach?
  Vitaliteit betekent 'levenskracht'. Het gaat dus om de energie die jij - fysiek, mentaal en emotioneel - hebt om je leven voluit te kunnen leven. Als coach geef ik je allereerst inzicht in waar de belemmeringen zitten. Misschien mag je aan je adempatroon werken, eet je (onbewust) de verkeerde voeding of kun je moeilijk met stress en onverwachte situaties omgaan. Ik (of jouw ademhaling) houd je een spiegel voor en geef je op die manier inzichten. Alle klachten die je hebt, hebben een diepere oorzaak. Daar gaan we naar op zoek en we pakken ze stap voor stap aan!
 • Wat bereik ik met adem- en/of vitaliteitscoaching?
  Energie! Geluk! Rust! Gezondheid! Je leert jezelf beter kennen, waardoor je beter naar je lichaam luistert en grenzen kan aangeven. Dit zorgt ervoor dat je meer plezier in je leven zult ervaren! ❤️
 • Welke problemen kun jij verhelpen?
  Allereerst moet ik zeggen dat IK niks kan verhelpen. Ik begeleid jou zodat jij zelf het maximale eruit kan halen. Ik help je bij het verkrijgen van inzichten en passende adviezen en daar mag jij mee aan de slag. Samen gaan we op zoek naar jouw diepste verlangen en kijken we hoe we dit doel behalen. Ik focus mij op 6 domeinen: slaap, beweging, ademhaling, stress/mindset, voeding en jouw immuunsysteem. Hierbij ben ik gespecialiseerd in de ademhaling. Het mooie aan ons lichaam is dat alles met elkaar in verbinding staat. Dus heb jij klachten binnen drie verschillende domeinen? De kans is groot dat we met 1 'interventie' (nieuwe gewoonte óf doorbraak van oud patroon) jouw klachten op al deze drie domeinen kunnen verhelpen! Magisch, toch?
 • Hoeveel tijd kost adem- en/of vitaliteitscoaching mij?
  Dit is een lastige vraag, die we eigenlijk pas kunnen beantwoorden na een kennismakingsgesprek en/of eerste coachsessie. Meestal zie ik mensen 1x in de 2-4 weken, afhankelijk van wat jouw behoefte is. Als je het prettig vindt, kijken we samen naar dagelijkse gewoontes die je kunt aanpassen of integreren, zodat jij je energieker en krachtiger gaat voelen. Ook deze tijdsinvestering is moeilijk te duiden. We kijken samen naar wat bij jou past!
 • Ik heb een chronische ziekte. Heb ik dan iets aan adem- en vitaliteitscoaching?
  Absoluut! Chronische ziekte is een zogeheten structureel probleem. Je hebt het en daar kun je niet per se iets aan doen. Maar structurele problemen hebben functionele staartjes. Die staartjes zijn het gros van de klachten. Van je arts hoor je: 'Tja, dat hoort er nou eenmaal bij.'. Maar ik wil je laten zien en ervaren dat je dat functionele staartje (je klachten) flink kunt inkorten, waardoor je minder last krijgt van jouw ziekte. Het maakt echt niet uit welke ziekte je hebt. Diabetes Mellitus (suikerziekte), de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa, endometriose... Ik kan nog wel even doorgaan. Heb je vragen hierover? Stuur me dan even een berichtje (whatsapp, e-mail of via het contactformulier) en dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn!
 • Ik ben zwanger. Is adem- en vitaliteitscoaching veilig?
  Vitaliteitscoaching is bij mij altijd persoonlijk. Wanneer je zwanger bent, zal ik dus ook kijken naar wat wel en niet geschikt is voor jou. Het is dus absoluut veilig om aan jouw gezondheid en energie (en die van jouw kindje) te werken tijdens je zwangerschap! Wil je een ademsessie volgen? Dan doen we het altijd een tandje rustiger aan voor jou en je baby.
Anne Dijsselhof Vitaliteitscoaching / Ademcoaching - Foto: Anouk Strijbos

GEGEVENS

Anne Dijsselhof

06 - 83 79 72 06

info@annedijsselhof.nl
 

Lijster 75

8103 AG, Raalte

KVK: 85946478

BTW-id: NL004175693B31

bottom of page